Uitwisseling & Ga terug

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Controleer het zo spoedig mogelijk na ontvangst en open alsjeblieft geen accessoires voordat u het hoofdartikel (en) voor de grootte controleert. Wanneer kousen deel uitmaken van een kostuum, outfit of lingerie set, doe alsjeblieft geen kousen tot u zeker bent dat u van plan bent om het item te houden dat ze zijn deel van. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen we het graag ruilen of retourneren onder voorbehoud van dit retourbeleid. Gratis 365 dagen retourneren. Retour iets voor welke reden ook al tot een jaar nadat u het heeft gekocht. Wij geven u een vervanging of een volledige terugbetaling.

Een item in het Nederland retourneren

1. Vul het retourformulier in en druk een freepostlabel af.

2. Pak je retour veilig op. Sluit zoveel mogelijk originele verpakking in.

3. Breng het naar het postkantoor en vraag een certificaat van het posten.

4. Uw retour wordt verwerkt en een vervanging of een terugbetaling wordt uitgereikt.

Retourbeleid

U kunt goederen inspecteren en proberen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Het is goed om kostuums, jurken en buitenkleding aan te passen. Lingerieartikelen of badpakken kunnen over andere kleding worden geprobeerd. & Nbsp;

Als u een deel of al uw bestelling wenst terug te geven voor een terugbetaling of ruil, moet u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het item op de hoogte stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het voltooide bestel gedeelte van uw account op deze website of per email of per telefoon.

Klanten kunnen mogelijk geen volledige terugbetaling ontvangen voor items van intieme aard, b.v. Thongs en g-strings of sokken artikelen, bijvoorbeeld panty's, kousen en body kousen zijn gedragen.

Waar kousen deel uitmaken van een kostuum, outfit of lingerie set, krijgen klanten mogelijk geen volledige terugbetaling als het kostuum slechts gedeeltelijk teruggestuurd wordt. Hetzelfde geldt voor outfits of lingerie sets waar de kousen zijn gedragen.

Items van een initiaire aard, bijvoorbeeld Thongs en g-strings kunnen niet teruggestuurd worden zodra de hygiëneafdichting is gebroken. Producten kunnen niet terug worden bezorgd.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige teruggave als items worden teruggegeven aan ons, gebruikt of gewassen, niet in de originele staat met tags intact, met eventuele merken of geuren (bijv. Parfum Of sigarettenrook).

Wij verzoeken dat items samen met de originele verpakking van de originele fabrikant worden teruggestuurd, zodat toekomstige klanten het product kunnen ontvangen als de fabrikant van plan is.

Bevestig de verzendkosten bij het verzenden van de goederen naar ons. Dit is voor uw eigen veiligheid in het geval dat goederen verdwalen tijdens de doorreis.

Recht om te annuleren

U heeft een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Zie voor meer informatie onze pagina Recht op annuleren .

Terugbetalingsbeleid

Voor volledige bestelling retourverzoeken of annuleringen binnen 14 dagen na de dag na aflevering van de bestelling, betalen wij uw betaling, inclusief de verpakking en verzendkosten De extra kosten die ontstaan ​​als u een soort bezorging anders dan het minst dure type standaardlevering aangeboden door ons koos). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderitems.

Voor gedeeltelijke bestelling retourverzoeken die binnen 14 dagen na de dag na de levering worden ontvangen, zullen we de kosten van de bestellingskosten terugbetalen. Verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderitems.

Hele of gedeeltelijke order retourverzoeken ontvangen na 14 dagen van de dag na de aflevering, kunnen naar ons goeddunken worden geaccepteerd en een aangeboden creditnota of uitwisseling. De verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelartikelen.

Standaardkosten voor verzending en verzendkosten voor uitwisselingsobjecten worden niet in rekening gebracht, tenzij de uitwisselingsobjecten later teruggestuurd worden voor een terugbetaling, in welk geval zij van de restitutie worden afgetrokken . Express-verpakking en verzendkosten voor uitwisselingsartikelen moeten vooraf worden betaald.

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren onder Reglementen voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Klik hier voor details.

Als u een retourverzoek via deze website wilt indienen, log dan in op uw account, ga naar & quot; Afgesloten Orders & rsquo ;, klik op & Retourneren & rsquo; Naast de betreffende bestelling vul het formulier in en klik op & lsquo; Verstuur retourverzoek & rsquo ;. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email met uw bestelnummer, wat u wenst terug te keren en waarom u het wenst terug te geven.

U ontvangt dan een e-mail met uw Return Request ID, plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

Wij zullen het met u eens zijn om het item terug te betalen, te vervangen of uit te wisselen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Gelieve de retourartikelen zonder onnodige vertraging terug te sturen en in elk geval uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek communiceert. We raden u aan een geregistreerde of track en trace post methode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geplaatste waarde.

Bij ontvangst van het pakket bepalen we of het item in overeenstemming is met ons beleid acceptabel is.

Zodra we uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen wij u een emailbevestiging en wordt uw terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met dezelfde betaalmethode als voor de eerste transactie. Het kan een paar extra werkdagen nemen voor het bank- en creditcardsysteem om de gelden terug te betalen op uw creditcard of bankrekening zodra we uw terugbetaling hebben verwerkt.

Als het item niet aanvaardbaar is, zullen we het terugsturen naar u met een uitleg over de redenen voor het retourneren.